Gezondheid

Voor sommige mensen is de enige manier om te kunnen afvallen om een diëet te volgen waarbij ze calorieën te tellen om zo wel aan zijn of haar doel te komen. Andere mensen vinden het weer complete onzin. Als je calorieën gaat tellen dan heeft dit wel een aantal voor- en nadelen. Maar het is ook afhankelijk wat jij belangrijk vindt en waar je eventueel gevoelig aan bent. Ik zal je wat meer vertellen over alle voor-en nadelen van het tellen van calorieën en hoe je dit op een handige manier kunt doen. Read More »

Teruggetrokken tandvlees is een veel voorkomend probleem. Vaak wordt het als erg lastig ervaren: omdat je tanden en wortels bij teruggetrokken tandvlees meer bloot komen te liggen, kunnen ze gevoeliger zijn voor temperaturen. Ook kan het vervelend zijn om zoete of zure producten te eten.

Zelfs als je niet veel last hebt, is het onverstandig om lang met teruggetrokken tandvlees rond te blijven lopen. Het kan namelijk ook voor andere gebitsproblemen zorgen. In dit artikel bespreken we daarom enkele tips die helpen bij het voorkomen en bestrijden van teruggetrokken tandvlees.

Read More »