Celebrities

Als je wilt weten hoe je influencer kan worden, ben je niet alleen. Steeds meer mensen willen influencer worden omdat het een geweldige manier is om je passie te delen, geld te verdienen en een grote fanbasis op te bouwen. Het worden van influencer vereist echter hard werken, doorzettingsvermogen en een sterk merk dat je kunt opbouwen. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om influencer te worden:

  1. Bepaal je niche: voordat je begint met het opbouwen van je merk als influencer, is het belangrijk om te bepalen welke niche je wilt bewerken. Dit kan bijvoorbeeld mode, schoonheid, reizen of koken zijn. Door je te focussen op één specifieke niche, kun je je doelgroep beter begrijpen en je content op hun behoeften afstemmen.
  2. influencer wordenCreëer kwalitatief hoogwaardige content: als influencer wil je dat mensen je volgen vanwege de kwaliteit van je content. Zorg ervoor dat je foto’s en video’s van hoge kwaliteit maakt en dat je teksten interessant, leerzaam en relevant zijn voor je doelgroep. Probeer ook regelmatig nieuwe content te creëren zodat je volgers geïnteresseerd blijven.
  3. Maak gebruik van sociale media: sociale media zijn een geweldig platform om je merk als influencer te laten groeien. Maak gebruik van verschillende sociale media-kanalen, zoals Instagram, YouTube en TikTok, en post regelmatig content op deze kanalen. Zorg ervoor dat je een consistente stijl en merkidentiteit hebt op al je sociale media-kanalen.
  4. Bouw een community: een van de belangrijkste dingen als influencer is om een hechte community op te bouwen van volgers die geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen hebt. Probeer betrokken te zijn bij je community door bijvoorbeeld regelmatig te reageren op reacties en vragen te beantwoorden. Dit kan helpen om een loyalere en grotere fanbase op te bouwen.
  5. Werk samen met merken: een van de manieren om als influencer geld te verdienen is door samen te werken met merken. Zoek naar merken die bij je niche en merkidentiteit passen en bied aan om hun producten of diensten te promoten op je sociale media-kanalen. Let er wel op dat je alleen samenwerkt met merken waar je echt achterstaat en die een waardevolle aanvulling zijn op je content.

Als je tegenwoordig een madam bent die op een of andere manier weet de camera’s op zich te krijgen, zij het met uw boezem meer dan gehoord te ontbloten, zij het door te trouwen met een rijke stinkerd en daar dan mee uit te pakken, ben je op slag werkelijk het einde, zo blijkt. In navolging van La Poppe heeft nu ook Astrid Bryan een boek geschreven, jawel. Minder toegankelijk voor de beide seksen, want haar boek gaat over fashion tips. Ik weet niet in hoeverre het ook fashion tips voor mannen omvat, maar een knalroos en zilver boek ga ik alvast niet kopen of op mijn koffietafel leggen.

Strafst vond ik dan eigenlijk nog dat er voor Astrid een file stond op de boekenbeurs. Ze signeerde dat en dat bleek voor vele pubers en volwassenen (zonder leven?) een reden om massaal naar Antwerpen af te zakken. Kan iemand mij dat uitleggen…?

Ik snap eigenlijk niet goed waarom mensen per se dat boek willen. Of misschien kan ik nog wel snappen dat sommige vrouwen graag de mening van andere vrouwen lezen over mode – anders zouden boekjes als Elle en Flair al lang niet meer op de markt zijn. Maar dat laten signeren? En daar zo een hype van maken?

Ik ben niet mee met de Astrid-hype. Poppe heeft dan tenminste nog een eigen zaak, had die geen school of zoiets? Bryan is gewoon rijk getrouwd. Enfin, ik heb wel mijn twijfels bij een zakenman die tijd heeft om mee te spelen in een reality soap voor de Belgische televisie. België, een zakdoek groot.

Niets persoonlijk hoor. Verafgoding van grote Amerikaanse artiesten snap ik ook niet. Maar dit viel me meer op.

Allez vooruit, Lesley-Ann Poppe heeft een tweede boek geschreven. Hopelijk heeft het boek wat meer inhoud. (Hahaha.) En ja, hopelijk heeft het ook wat meer om het lijf dan haar laatste verschijning in de geschreven pers. (Hahaha².) (Ok geen flauwe mopjes meer, ik beloof het.)

Beauty Food Lesley-Ann PoppeNaast de verschijning in de Playboy is Lesley-Ann al wel gepubliceerd, ze schreef een waar Handboek voor Blondjes. Voor de blondjes die dan kunnen lezen. (Komaan, deze kon ik echt niet laten liggen…!) Ik heb het niet gelezen, maar wel wat recensies gezien, en ik heb zo de indruk dat het boek juist als bedoeling heeft stereotypen in ere te houden. Ik denk dat ze wel een gezonde dosis zelfrelativering bezit, mevrouw Poppe.

Het nieuwe boek heet Beauty Food, en het zou om een dieetboek gaan. Waarschijnlijk dus gerechtjes die tot doel hebben je beter in je vel te voelen en er zo pakken beter uit te zien. We zullen het volgende week weten, want dan ligt het in de boekhandel. Ik denk niet dat het aan mij besteed zal zijn. Ik zal om gezond te doen dan wel hier en daar wat minder suiker gebruiken er dan wat stevia in gooien!

Je moet het ze wel nageven, na de lancering door Komen Eten, geeft ze het niet op, en weet ze zich altijd wel in de schijnwerpers te werken. En ach, eigenlijk vind ik dat wel een goedlachse dame. (Ik heb de foto’s natuurlijk stiekem ook gezien, en ik vond ze nu eigenlijk best nog wel mooi. Niet platvloers, best nog wel artistiek verantwoord.)

Binnenkort SOS Poppe op TV?