Rustig, N-VA, rustig…

0

Wat een gedoe zeg over de kerstboodschap van de koning…Ik had er geen tijd voor gehad op de 24ste, ik was toen te druk bezig in de keuken en het is er dus niet van gekomen. 🙂 Maar inmiddels heb ik nu wel even geluisterd en sjah… Hij zegt in mijn ogen ook wel dingen die lichtelijk overdreven zijn. Zonder dat ik me hier als N-VA’er wil outen, noch voor socialist, maar de vergelijking met de oorlogsjaren gaat er nu wel wat over. Mensen zijn sowieso al bang en rap opgejut. Dat lijkt me niet de taak van de koning om dit dan nog wat in de hand te werken. Meer nog: feitelijk gezien mag die zich helemaal niet politiek moeien. Wat dan nog het nut is van de koning…? Sjah, again… 🙂

Wel een beetje lullig dat N-VA nu blijkbaar kei hard hier gaat tegenin gaan. Ze zitten toch zo rap op hun paard bij die partij… Ik denk soms echt dat andere partijen of personen daar inmiddels een spelletje van maken: hoe rap krijgen we reactie uit die hoek?! Meestal moeten ze niet lang wachten. Net als bij dat gezever over het De Coninckplein onlangs: de culturele elite had voorgesteld om daar het Herman De Coninckplein van te maken, in plaats van de huidige naar Pieter de Coninck verwijzende benaming. Provocatie? Goh, misschien niet direct, maar het was wel mooi meegenomen, met BDZ net verkozen. Een heel gedoe in alle kranten…  Ze zouden zich beter bezighouden met de problemen die zich voordoen op dat plein verdomme!

Ze gaan ermee moeten leren omgaan, met dat gebitch, denk ik. Anders gaan veel mensen die mannen van N-VA maar een bende weners vinden, vrees ik. Ook niet positief.

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *